Kontakt

Kontakta mig

 

Ritningar till bygglov | Rådgivning

Hör av er direkt för en kostnadsfri offert!

ADRESS/SÄTE

Smörgatan 100, 412 76 Göteborg

 

Ring

076-834 79 96

 

EMAIL

johan@kontrollansvarigpbl.se

 

Lämna ett meddelande

 

Låt oss diskutera just ert behov och få en kostnadsfri offert redan idag!

Hjälp oavsett om du behöver kompletta ritningar till bygglov inför en bygglovsansökan, kompletta konstruktionsritningar eller endast enstaka ritningar/skisser. Tveka inte på att höra av dig! Vi hjälper gärna till att ta fram de handlingar just ni behöver för ert projekt!

 

Priser

Vi kan lämna en offert både som fastpris eller löpande kostnad helt beroende på hur just er situation ser ut och vad ni föredrar.

Timdebiteringen ligger för närvarande på 625:- inkl. moms (25%). 

För att höra vad det skulle kosta för just ert projekt, kontakta oss direkt för en kostnadsfri offert.


Tider

Hur lång leveranstid det är på just ditt projekt varierar beroende på storlek, omfattning och komplexitet. Men vi strävar alltid efter att utföra arbetena så fort som möjligt. Har ni några specifika önskemål om leveransdatum så är det bara att meddela detta så försöker vi ordna det.


Hur levereras ritningarna

Ritningarna levereras normalt digitalt i skala som godtages av kommunen och i pdf-format med storlek A3. Vid större byggnader kan A2-ritningar förekomma. Vid önskemål kan ritningarna även levereras i dwg-format.

Kontrollansvarig enligt PBL

Letar du istället efter en certifierad kontrollansvarig enligt PBL? J.Lindberg Byggkonsult & kontrollansvarig AB är också certifierad kontrollansvarig och hjälper er gärna. Besök www.kontrollansvarigpbl.se för att läsa mer.


Om Företaget


J.Lindberg Byggkonsult & Kontrollansvarig AB grundades sommar 2019. Innan dess drevs företaget som en enskild firma sedan 2013. Jag som driver företaget är utbildad byggnadsingenjör och personcertifierad kontrollansvarig. Jag har tidigare arbetat som konstruktör, bygglovshandläggare, byggnadsinspektör samt på arkitektbyrå. 


J.Lindberg Byggkonsult & Kontrollansvarig AB är byggt på idén att det ska vara otroligt enkelt, smidigt & gå snabbt att få bygglov för dig som är hus/villaägare. Vi existerar för att hjälpa dig att få beviljat bygglov, utan att du plågas av all byråkrati.

Börja med ditt projekt på rätt sätt: www.bygglovsritning.nu

Meddelande/Offertförfrågan

 
 
 
 

Länk för regler och normer i byggprojekt

Är du intresserad av att läsa mer om plan- och bygglagen och reglerna kring byggnationer i Sverige. Besök myndigheten för samhällsplanering, byggnande och boendes hemsida: www.boverket.se 


Bygglovsritningar

Vi gör alla dina bygglovsritningar & konstruktionsritningar som behövs i just ditt projekt.

Bygglovsrådgivning

Behöver ni hjälp att tolka en detaljplan?Eller behöver ni tips och idéer på hur ni ska få bygglovet beviljat?
Hör av er direkt så hjälper vi till.

Konstruktionsritningar

Oavsett om ni planerar ett stort eller litet projekt så anpassar vi oss efter era förutsättningar och önskemål för att hjälpa till på bästa sätt.

Byggkonsult

Rådgivning, projektering eller skisser. Oavsett vad ni behöver hjälp med går vi alltid in helhjärtat i våra uppdrag med stort kundfokus!

Hitta mig

Address: Smörgatan 100, 412 76 Göteborg

Email: johan@kontrollansvarigpbl.se

Telefon: 076-834 79 96

Organisationsnummer: 559209-2281

Momsregistreringsnummer: SE559209228101

Copyright @ All Rights Reserved